آشنایی با کفپوش سه بعدی اپوکسی

کفپوش های اپوکسی از جمله کفپوش های پرکاربرد در صنعت ساختمان سازی هستند. این کفپوش ها انواع مختلفی دارند که یکی از پرطرفدارترین آن ها کفپوش سه بعدی است. البته اجرای کفپوش سه بعدی اپوکسی نیاز به مهارت ویژه‌ ای دارد و باید توسط افراد ماهر صورت بگیرد تا علاوه بر زیبایی، دوام و ماندگاری بالایی هم داشته باشد. در این مطلب سعی داریم در مورد کفپوش سه بعدی اپوکسی و مراحل اجرای آن اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. تا پایان همراه ما باشید.

یکی از پرطرفدارترین انواع کفپوش های اپوکسی، کفپوش اپوکسی سه بعدی است.

 

کفپوش سه بعدی اپوکسی

 

مزایای کفپوش اپوکسی سه بعدی

استفاده از این نوع کفپوش مزایای زیادی دارد که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم.

  1. زیبایی

کفپوش سه بعدی اپوکسی با طرح ها و رنگ های فوق العاده متنوع و زیبا در بازار وجود دارد. استفاده از این کفپوش زیبایی و جلوه خاصی را ایجاد می کند.

  1. طول عمر بالا

کفپوش سه بعدی دوام و ماندگاری بالایی دارد و جزء کفپوش هایی است که در محیط پر رفت و آمد صدمه نمی بیند.

  1. مقاومت شیمیایی بالا

کفپوش سه بعدی اپوکسی مقاومت بسیار بالایی در برابر مواد شیمیایی، اسید ها، مواد شوینده و … دارد و حتی در برابر رطوبت هم مقاوم است.

  1. بهداشتی بودن

کفپوش سه بعدی اپوکسی، درز و شکاف ندارد؛ بنابراین از نظر بهداشتی جایی برای تجمع باکتری ها و میکروب ها نخواهد بود.

  1. ضد حریق

این کفپوش کفپوش ضد حریق است و استفاده از آن در اماکنی از جمله انبار مواد شیمیایی بسیار مناسب است.

کفپوش سه بعدی اپوکسی با طرح ها و رنگ های فوق العاده متنوع و زیبا در بازار وجود دارد.

 

کاربرد کفپوش سه بعدی

همان طور که در قسمت قبل اشاره شد کفپوش سه بعدی مزایای زیادی دارد. همین عامل باعث شده که استفاده از این نوع کفپوش در مکان های مختلف از جمله مناطق مسکونی، مراکز تجاری و اداری، کارخانه ها، داروسازی ها، انبارها، بیمارستان ها و … بسیار متداول باشد. البته کفپوش سه بعدی، زیبایی و جلوه خاصی در منازل مسکونی و مراکز تجاری و اداری ایجاد می کند؛ بنابراین استفاده از این نوع کفپوش در این مکان ها بیشتر است.

 

 

کفپوش سه بعدی اپوکسی

 

هزینه کفپوش سه بعدی

هزینه اجرای کفپوش سه بعدی اپوکسی به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه آن ها را بررسی می کنیم.

  1. شرایط بستر

آماده سازی بستر یکی از مراحل اجرای کفپوش سه بعدی اپوکسی است. شرایط بستر، روی قیمت تمام شده پروژه تاثیرگذار است.

  1. متراژ پروژه

هرچه متراژ پروژه بیشتر باشد طبیعتاً هزینه اجرای کفپوش سه بعدی بیشتر خواهد بود.

  1. طرح مورد اجرا

هرچه طرح پیچیده تری برای اجرای کفپوش انتخاب شده باشد، هزینه اجرای کفپوش سه بعدی اپوکسی بیشتر خواهد شد.

  1. کیفیت مواد اولیه

کیفیت مواد اولیه روی زیبایی و دوام کفپوش تاثیر زیادی دارد. استفاده از متریال با کیفیت بالا، هزینه بیشتری را به کارفرما تحمیل می کند.

هرچه طرح پیچیده تری برای اجرای کفپوش انتخاب شده باشد، هزینه اجرای کفپوش سه بعدی اپوکسی بیشتر خواهد شد.

 

اجرای کفپوش سه بعدی اپوکسی

نصب و اجرای کفپوش سه بعدی کار پیچیده ای است. نکته حائز اهمیت این است که نحوه ی نصب و اجرای کفپوش روی زیبایی و دوام کفپوش تاثیر بسزایی دارد. بنابراین افراد متخصص و ماهر بایستی کار اجرای کفپوش سه بعدی اپوکسی را بر عهده بگیرد. در ادامه مطلب همراه ما باشید تا مراحل اجرای کفپوش سه بعدی را مورد بررسی قرار دهیم.

 

کفپوش سه بعدی اپوکسی

 

مرحله اول؛ آماده سازی بستر

 بستری که برای نصب و اجرای کفپوش سه بعدی اپوکسی انتخاب می شود، بایستی کاملاً تمیز و عاری از هرگونه آلودگی و رطوبت باشد. از سوی دیگر یکسان بودن سطح و عدم وجود درز و شکاف تاثیر زیادی در کیفیت نهایی کار خواهد داشت. به این منظور، حفره‌ها و ترک های سطحی، توسط بتونه کاملاً درزبندی می شوند. گوشه ها و لبه ها با استفاده از نوارهای درزگیر، عایق بندی می شوند. در ادامه سطح توسط دستگاه وکیوم و یا جاروبرقی مجدداً تمیز می شود. در نهایت استفاده از پرایمر اپوکسی خود تراز شونده، باعث می‌شود که سطح به طور کامل تراز شود.

مرحله دوم؛ جایگذاری تصویر

در این مرحله از اجرای کفپوش سه بعدی اپوکسی، تصویر انتخاب شده روی بستر قرار می گیرد. برای چسباندن تصویر از چسب های رزینی دوقلو استفاده می شود. در ابتدا چسب روی بستر اعمال می شود و در ادامه با توجه به زمان گیرش چسب و در نظر گرفتن فاصله زمانی مشخص، تصویر انتخاب شده روی بستر قرار می گیرد. با استفاده از غلتک پلاستیکی تصویر روی سطح فشار داده می شود. در ادامه از یک تی پلاستیکی برای خارج کردن حباب های هوا و از بین بردن چین و چروک های موجود در تصویر استفاده می شود.

 مرحله سوم؛ اعمال لایه نهایی

برای لایه انتهایی، رزین و سخت کننده (دو جزء کفپوش اپوکسی) با نسبت های کاملاً مشخص که توسط کارخانه تعیین شده با هم مخلوط می شوند. زمانی کمتر از یک ساعت طول می کشد تا رزین سخت شود؛ بنابراین مخلوط کردن رزین و هاردنر، قرارگیری آن روی سطح و حباب گیری بایستی در این بازه زمانی انجام شود. بعد از این مرحله، اعمال رزین به سطح در فواصل زمانی مشخص روی سطح انجام می شود به طوری که با فواصل زمانی 24 ساعته لایه دوم رزین برای افزایش دوام و لایه سوم رزین برای افزایش مقاومت در برابر خراش روی سطح اعمال می شود.

 

جهت دریافت مشاوره رایگان و قیمت با شماره زیر تماس بگیرید:

تماس با نقاشی ساختمان مدرن دکوراتیو

تماس با نقاشی ساختمان مدرن دکوراتیو